Siljan oma kuva                Silja ja kissa
                                                            
Nimeni on Silja Filppu (Tuomarla)
Olen 31-vuotias toimistotyöntekijä. Asun avioliitossa Tampereella pienkerrostalossa. Mieheni nimi on Jari-Pekka.

Helatorstaina 05.05.05  rakkautemme sai sinetin, silloin menimme naimisiin. Meidät vihittiin Aitolahden vanhassa kirkossa ja juhlinta jatkui sen jälkeen yömyöhään Marttilan pirtillä Aitolahdessa. Kaikki vieraat viihtyivät todella hyvin ja kehuivat häiden olleen kivoimmasta päästä missä ovat olleet. Juhlapaikan kotoinen ja tunnelmallinen ilmapiiri loi myös kaikille kotoisan tunteen. Hääpäivän olimme valinneet kihlapäivämme mukaan, kihloihin menimme 01.01.01.

Musti-kissa In memoriam
s. 25.8.1986   k. 17.11.2005
Musti kissa eli peräti 19-vuotaaksi.  Kissalla oli jo todella korkea ikä.  Kissa oli yksinkertaisesti vaan niin vanha. 
Hän ei ole enää luonamme.

Perhe, kummilapset ja ystävät
Äitini on toimittaja ja isäni on valtion virkamies ja maanviljelijä. Minulla on myös sisko ja veli, joilla kummallakin on jo perheet. Kummallakin on kaksi lasta. Siskoni vanhemmalle pojalle 4 v. olen tädin lisäksi myös kummitäti. Lisäksi minulla on myös kaksi muuta kummilasta, joista vanhempi on 8-vanha koulupoika ja nuorempi on toinen 3-vuotiaista identtisistä kaksostytöistä. Kaikki ovat yhtä ihania. Minulle on kertynyt eri yhteyksistä myös paljon ystäviä, joiden kanssa pidän yhteyttä melkein päivittäin. Parhaalla ystävälläni on nämä jo aiemmin mainitsemani identtiset kaksostytöt.

Työ ja harrastukset
Työpäivien lisäksi päiviini kuuluu runsaasti harrastuksia. Harrastan mm. poikkihuilunsoittoa, pianonsoittoa, ratsastusta, kuntosalilla käyntiä, uintia jne. Poikkihuilua olen soittanut seitsemän vuotta ja pianoa aloin soittamaan samalla opettajalla viime syksynä. Ratsastusta olen harrastanut vuoden verran aktiivisesti kymmenen vuoden tauon jälkeen ja nyt olen uudelleen hurahtanut täysin tähän hauskaan heppaharrastukseen.  Hauskaa touhua siis, hepat on kivoja. Lapsuuden harrastukset ovat siis tämän viimeisen vuoden aikana tulleet uudelleen kuvioihin eli ratsastus ja pianonsoitto. Näistä soittotunti- ja ratsastusharrastuksista en luovu,  ne tuovat elämään muutakin sisältöä.

Muuta kaikkea itsestäni
Olen enemmän kevät ja kesäihminen. M
inusta on ihanaa kun pitkän kylmän ja pimeän talven jälkeen aurinko rupeaa paistamaan, linnut rupeaa laulamaan, ilmat lämpenemään. Kevään tuoksu on maailman ihanin! Pidän myös pitkiä kesälomia, suomen kesä on muutenkin liian lyhyt jos siitä ei yhtään pääse nauttimaan niin kauan kuin se kestää! Ajattelepa kaunis lämmin aurinkoinen kesäilma, tyyni järvi, vesi kimmeltää  auringon säteistä. Sinä nautit kesän lämmöstä, silmä lepää järvessä. Tuliko jo kesää ikävä? Minun ainakin tuli, eipä tuollaisilla ilmoilla meitä pohjoisen asukkeja kauheasti hemmoitella. Siksi niistä pitää nauttia, jok`ikisestä sellaisesta päivästä.

Kolme  vuotta sitten minulle jouduttiin tekemään sappileikkaus, kun minulta löytyi sappikiviä.  Siksi joudun vieläkin katsomaan edes vähän mitä syön, koska seuraavaksi on tosi paha juttu jos minulle tulee sappikiviä.  Nykyäänkin suositeltavaa on siis  vähärasvainen ruokavalio  Tässä linkki sivulle,  jossa kerrotaan mitä sappipotilaan ruokavalio sisältää:  tohtori fi


Paras ystäväni Marianne Myllymäki on eniten ihailemiani ihmisiä, ihailen häntä hänen sisukkuudestaan, hän on ihminen joka ei ihan heti anna periksi. Siksi tein hänestä haastattelun.  Tässä haastattelu:
Parhaan ystäväni haastattelu


Sähköpostiosoitteeni on:  siljat1974@suomi24.fi