Kokeilun kehitysvammaisten tuki ry.

 

Ajankohtaista

Yhteystiedot

Hallitus

Säännöt

Linkit

Keskustelupalsta

Vieraskirja

Ota yhteyttä

 

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n sivuille pääsee tästä

Counter

 

 

Tervetuloa

Näiden sivujen tarkoituksena on toimia mallisivuina Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n paikallisille toimijoille. Sivuilla esitellään tavanomaisia tapoja joilla yhdistys voi hyödyntää Internetiä viestinnässään. Käytetyt palvelut ovat käyttäjilleen ilmaisia, ja ennekaikkea esimerkinomaisia. Mallisivut liittyvät Sähköinen viestintä ja saavutettavuus järjestötoiminnassa-kokonaisuuteen.

Periaatteet

Sivut on toteutettu vapaasti saatavilla olevilla ohjelmilla, ja kaikki käytetyt palvelut ovat myös käyttäjilleen ilmaisia. Sivut on toteutettu siten että niiden toteutus ei vaadi verkko-ohjelmoinin tuntemusta. Sivut noudattavat myös W3C:n HTML 4.01 standardia. Vieraskirjan ja keskustelupalstan toteutuksen teknisestä virheettömyydestä vastaavat asianomaiset palvelut.

Kokeilun kehitysvammaisten tuki ry on kuvitteellinen tukiyhdistys.

Näiltä sivuilta voi vapaasti kopioida.

Löydät samat sivut myös osoitteesta http://www.selko-e.fi/jarjesto/malli, jossa koodi on selkeämmin luettavissa. Yahoo GeoCitiessä nämä sivut ovat esimerkinomaisesti kahdestakin syystä. Ensinnä on tarkoitus näytää, miltä kotisivut näyttävät mainosrahotteisilla sivuilla ja toiseksi siksi että ilmaiseksi palveluksi GeoCities on toiminut jo useita vuosia. Palveluun liittyy myös ilmainen sähköposti.

Anna palautetta!


 
Mallisivuja ylläpitää veijo.nikkanen@kvtl.fi